
Ոչ միայն միսը պատշաճ ջերմային մշակման կարիք ունի, այլ նաեւ բանջարեղենը, հաղորդում է Lenta.ru-ն՝ հղում անելով չինական Sohu-ին:
Այսպես, միսը կարելի է մշակել արյունից եւ բակտերիաներից խուսափելու համար: Հոդվածի հեղինակը խորհուրդ է տալիս պատրաստելուց առաջ թրջել մսի կտորները: Բացի այդ, մարինացված մթերքները, ինչպես նաեւ ծնեբեկը եւ նեխուրը անհրաժեշտ է եփել, որպեսզի նվազեցվի դրանց մեջ աղի եւ նիտրատների կոնցենտրացիան:
Մարսողության հետ կապված խնդիրներից խուսափելու համար խորհուրդ է տրվում եռացնել լոբին: Նույնը պետք է անել սննդի հետ, որը մեծ քանակությամբ թրթնջկաթթու է պարունակում:
Իսկ օրգանիզմ սննդի հետ պեստիցիդների կամ միջատների հայտնվելուց խուսափելու համար անհրաժեշտ է եփել մթերքները, որոնք դժվար է մաքրել, օրինակ՝ բրոկոլին եւ կաղամբը:
Հետևեք NEWS.am Medicine-ին Facebook-ում և Twitter-ում
Discussion about this post